Ruilen & Retourneren

Bij Lief Op Jou is het uiteraard mogelijk om je bestelling te ruilen of te retourneren, mits je bestelde product niet onder een wettelijke uitzondering valt zoals in opdracht en op maat gemaakte artikelen.

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, de producten fysiek in bezit krijgt.

Om gebruikt te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om het ons via een duidelijke geformuleerde verklaring via e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen.

U kunt hiervoor ook gebruikmaken van het formulier voor herroeping wat u HIER KUNT DOWNLOADEN Dit stuurt u binnen de gestelde herroepingstermijn van 14 dagen, naar: info@Liefopjou.nl.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@Liefopjou.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Stuur het artikel binnen deze 14 dagen retour, daarna vervalt uw mogelijkheid op herroepping.

LIEF OP JOU
GOUDPARKIET 10
1704 WT HEERHUGOWAARD

Uitzondering maatwerk

Producten die wij in opdracht en naar wens op maat volgens de door u ingevoerde specificatie worden gemaakt zijn uitgesloten van Het herroepingsrecht. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

De Gevolgen van herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u het aankoopbedrag van ons terug. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Je dient daarbij een volledig ingevuld herroepingsformulier mee te sturen. Wij betalen je indien mogelijk terug met hetzelfde betaalmiddel en middels dezelfde weg waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, inclusief de eventuele kosten van betaalwijze. wij brengen voor de terugbetaling geen kosten in rekening.

 

Goudparkiet 10 1704 WT Heerhugowaard – info@liefopjou.nl – M 06-13456893 IBAN NL11KNAB0255386060 – BIC KNABNL2H – KvK 37132263 – BTW NR NL001476289B47

Waar kan ik je mee helpen?